“De mooiste VIP-touringcar ter wereld.”

Vorige week woensdag en donderdag, 20 en 21 maart 2024, reisde Gerard in goed gezelschap af naar de Setra fabriek in Neu-Ulm, Duitsland. Peter van de Pol Junior en Senior van van de Pol Taxi & Tour uit Nunspeet mochten hun nieuw bestelde VIP-Touringcar dan eindelijk afhalen. De compleet ingepakte S516 HDH werd door Junior met een druk op de knop onthuld. Het was het wachten waard geweest: de speciaal voor van de Pol gebouwde Setra mag met recht de mooiste van de wereld worden genoemd!

Gerard deed verslag van de onthulling en de lange reis terug naar Nederland. Hieronder enkele foto’s..

Onthulling van een touringcar

Peter van de Pol VIP Touringcar

Bus, Touringcar bij Setra in Neu-Ulm

van de Pol Setra S516 HDH

Setra Touringcar op de snelweg

Zwarte touringcar